Accountant Eindhoven

Uw accountant in Eindhoven voor particulieren en ondernemers

Accountantskantoor F. Borsje verwelkomt graag klanten uit Eindhoven voor een breed pakket aan financiële en fiscale dienstverlening. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als voor ondernemingen en zijn inmiddels een gevestigde naam in de regio, vanwege een individuele en succesvolle benadering van uw vraagstukken. Veel ondernemers schakelen ons in en vertrouwen op onze expertise om voor hen de accountancy te verzorgen. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen. Hierbij bent u altijd verzekerd van een degelijk en goed onderbouwd advies.

Daarnaast beseffen wij als geen ander hoeveel er bij komt kijken voor startende ondernemers. Wij adviseren hen graag over het opzetten van een gezonde onderneming door voorlichting over bijvoorbeeld een goed ondernemersplan, belastingtechnische zaken en het opzetten en begeleiden van een succesvolle administratie.

Opzetten van een administratie voor ondernemers

Gevestigde ondernemingen staan wij graag bij in het opzetten van een duidelijke administratie, een goed overzicht van het debiteuren- en crediteurenoverzicht en bijvoorbeeld het verzorgen van alle belastingaangiften. Hierdoor kunt u zich richten op het ondernemen. Wij ontzorgen u hierbij op efficiënte wijze. Ook alle taken op het gebied van salarisadministratie en persooneelsadministratie kunnen wij u u uit handen nemen. Onze specialisten zorgen voor een duidelijk inzicht en een zorgvuldige afhandeling.
Een bewindvoerder is wettelijk verplicht om een aantal documenten aan de kantonrechter te overleggen. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van de eigen verklaring van de bewindvoerder, berichtgevingen van de accountant en jaarrekeningen danwel de staat van baten en lasten. Hiermee ontstaat een duidelijk inzicht in hoeverre wij voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Belastingaangifte voor particulieren

Uiteraard zijn particulieren ook van harte welkom in ons kantoor voor het verzorgen van hun belastingaangiften. Wij geven u dankzij een ruime ervaring en een goed inzicht in de fiscale regelgeving altijd een duidelijk inzicht in wat u kunt verwachten na uw aangifte. Als u dat wenst kunnen wij ook het uitstel van de aangifte voor u verzorgen.

Eenvoudig online boekhoudprogramma

Voor ondernemers bieden wij het boekhoudprogramma Yuki. Met dit online boekhoudprogramma houdt u volledig inzicht in uw eigen administratie, maar wij kijken over uw schouder mee en adviseren u over te nemen maatregelen. U kunt hierbij vertrouwen op onze deskundigheid, waardoor uw takenpakket kan bestaan uit waar u goed in bent, namelijk het voeren van een bedrijfsvoering, waarbij u zich niet onnodig hoeft bezig te houden met minder interessant bezigheden.

Voor welke dienst u ook een gedreven en bekwaam team van accountants zoekt, neem vandaag nog contact met ons op voor de talrijke mogelijkheden. Wij nemen u graag zaken uit handen en hebben allen onze eigen specialismen, zodat u kunt rekenen op een optimale dienstverlening.